(Her)verbinding lezing en show

We missen elkaar, we missen verbinding

 

Werken op kantoor, thuis werken of hybride werken. Allemaal fantastische plekken met evenzoveel middelen om het werk gedaan te krijgen. Maar een veel gehoorde “klacht”’ is dat we elkaars fysieke aanwezigheid missen en nog niet helemaal weten hoe om te gaan met de “nieuwe” situatie. Terwijl we juist de verbinding van collega’s onder elkaar en de verbinding met het werk en de klanten zo belangrijk vinden.

Tijd om opnieuw kennis te maken! Tijd voor (her)verbinding!

Waarom?
Het doel van de (her)verbinding show is jou en je collega’s opnieuw kennis te laten maken met elkaar en jullie werk. Het draait in deze interactieve lecture & show om verbinding, werkplezier, bewustwording, samen lachen en nieuwe communicatie. Zodat je snel hernieuwd verstevigd vertrouwen krijgt in je team en in je eigen kunnen.

Tijdsduur/locatie
De show duurt 60 minuten en kan zowel op kantoor als op een plek naar keuze plaatsvinden. Tip! Een gezamenlijk etentje na afloop is zeker een aanrader om de opgedane ervaringen met de groep te delen.

Doelgroep
Deze ervaring is ontwikkeld voor iedereen die samenwerkt met anderen, thuis, hybride of op kantoor. De (her)verbinding lezing en show is ook bijzonder geschikt voor mensen die werkzaam zijn in de service industrie, ambtenaren, scholen, zorginstellingen en word vaak geboekt door HR-professionals.

Door wie?
John Neuféglise: verbindingsman pur sang, mensen mens, ervaren ondernemer, spreker voor bedrijven en expert op het gebied van lichaamstaal, coldreading en teambuilding.

Waarom een lecture & show?

Het stimuleren van zowel de linker- (ratio) als rechter hersenhelft (creatief) is erg prettig. De showelementen zorgen ervoor dat je de lezing intenser beleeft, zowel cognitief als inbeeldend, waardoor de informatie langer blijft hangen. 

In (her)verbinding de lezing en show van John zorgde hij voor vermaak door inhoud te verweven met showelementen. De voor ons belangrijke zaken zoals verbondenheid voelen met elkaar, passeerden zo op een prettige, ludieke manier de revue. Zelfs de gezamenlijke verbazing bij enkele trucs zorgde voor een gevoel van verbondenheid met elkaar! Een aanrader voor elke organisatie die wat verdiepende luchtigheid wil brengen.
Petra Hoekman

P&O-adviseur , Gemeente Oldebroek

Kom in contact

Instagram

John spreekt de taal van bedrijven, snapt het gedrag van klanten en vertaalt dat naar lezingen en sessies die bedrijven verbazing, entertainment én inzicht brengen.

Zakelijk orakel

John Neuféglise.

Wilt u graag wat meer informatie of heeft u een vraag?

Laat uw gegevens voor mij achter en ik neem zo snel ik kan contact met u op.