Een eye-opener voor elk bedrijf!

Lezing

onbewust beïnvloeden

Mijn voorkeur gaat uit naar persoonlijk contact.  bel 06-50574439

onbewust beïnvloeden, Communicatie en de kracht van suggestie

Leer (over) onbewust beïnvloeden. 

Communicatie en de kracht van suggestie. Daar draait het om in deze lezing. Eén woord of een gebaar kan al voldoende zijn om mensen op een (ander) idee te brengen. Net zoals een bepaalde kleur, presentatie of locatie kan helpen bij de verkoop van een product.

Ook jij wordt vaak beïnvloed om iets te kopen of doen. Puur door wat je hebt gezien of gehoord en –waarschijnlijk onbewust – hebt opgeslagen.
In deze lezing ‘onbewust beïnvloeden’ bewijs ik niet alleen dat we allemaal gevoelig zijn voor suggesties. Ik laat ook zien hoe je met (simpele) communicatie anderen kunt beïnvloeden. Een eye-opener voor elk bedrijf!

Probeer nu of u voor beïnvloeding vatbaar bent. Als u 10 seconden naar de sappige citroen kijkt en denkt aan de zure smaak van de vrucht in uw mond.

Voelt u dan ook dat u meer speeksel aanmaakt? Als dat zo is bent u zojuist onbewust beïnvloed!

Onbewust beïnvloeden
onbewust beïnvloeden
onbewust beïnvloeden

De lezing onbewust beïnvloeden is bedoeld voor mensen in functies waarbij leiding nemen en geven in een gesprek wenselijk is.

Doelgroep

De lezing over onbewust beïnvloeden is interessant voor mensen die werkzaam zijn in de human resources, sales, communicatie, politie, service industrie, AIVD, marketing, leerkrachten en de zorg. In te zetten op congressen of inspiratiedagen met als thema: Leiderschap, ondernemen, communicatie, HRM, ICT, inspiratie motivatie, klantrelaties, leiderschap, management, netwerken, ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, sport, samenwerken, teambuilding en verander management.


In the midst of chaos, there is also opportunity.

Sun Tzu

John, Jouw interactieve lezing/optreden was een erg geslaagde afsluiting van ons evenement. Het was verbluffend om te zien hoe je ons hebt laten zien welke rol non-verbale communicatie speelt.

Nogmaals bedankt!

Luc Zanders

Marketing Manager, Mainland Europa, RedPrairie

Kom in contact

Instagram

John spreekt de taal van bedrijven, snapt het gedrag van klanten en vertaalt dat naar lezingen en sessies die bedrijven verbazing, entertainment én inzicht brengen.

Zakelijk orakel

John Neuféglise.

Wilt u graag wat meer informatie of heeft u een vraag?

Laat uw gegevens voor mij achter en ik neem zo snel ik kan contact met u op.