Ik ben John Neuféglise, spreker en personal coach voor

Ik ben John Neuféglise, spreker en personal coach voor
‘business minded people’

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek incl persoonlijkheidstest

Herken je dit? (Leestijd artikel 45 seconden)

  • Je hebt het idee dat je niet alles uit het leven of je business haalt;
  • Je hebt minder energie dan je zou willen;
  • Je bent het spoor bijster: je mist een focus of missie in je leven. Nu kabbelt alles maar een beetje voort, zonder hoogtepunten of doel;
  • Je hebt zakelijk niets te klagen, maar van binnen voel je je verveeld. Je bent al lang niet meer zo enthousiast over je werk als je zou willen; 
  • Je hebt thuis te weinig aandacht voor elkaar, bent in een sleur beland of hebt steeds vaker ruzie;
  • Je hebt je zaak verkocht voor een goed bedrag (of bent eindelijk met pensioen), maar denkt: is dit het?;
  • Je onderneming is toe aan een volgende stap (groei), maar je weet niet hoe je het moet aanpakken;

Het goede nieuws is: je kunt er iets aan doen. 

Ik ben John Neuféglise, spreker en personal coach voor ‘business minded people’. Zie me als een persoonlijke gids en sparringpartner. Ik geef je graag inzichten waarmee je keuzes durft te maken die leiden tot meer vrijheid, plezier en liefde (in werk en leven) en financiële onafhankelijkheid. Meer focus op wat er toe doet.

 

 

Zakelijk orakel

Wat ik doe (en kan):

Ik help mensen terug te vinden wie ze echt willen zijn en wat ze belangrijk vinden. Dat doe ik door te luisteren, te bevragen en de vinger op de zere plek te leggen. 

Daarvoor zet ik een brede skillset in. Ik ben al ruim 30 jaar ondernemer en expert op het gebied van lichaamstaal, cold reading en persoonlijke communicatie. Ik luister niet alleen naar wat iemand zegt, maar baseer de coaching ook op non-verbale en onbewuste signalen die iemand geeft (met houding of gedrag). 

Ik heb veel ervaring met het leiden van teams en het motiveren van teamleiders (met name franchisenemers en – gevers). Ik kan goed luisteren en ben direct in mijn communicatie.

Wat ik vooral niet doe: 

Mijn coaching is er niet op gebaseerd om jou zo lang mogelijk aan mij te binden. Ik schep er juist genoegen in om even jouw gids te mogen zijn, je te helpen je doelstellingen scherp te krijgen en je dan zelf verder te laten gaan. Op weg naar waar je zijn wilt.

Voor wie? 

Voor ondernemers en (team)leiders die echt klaar zijn voor verandering en willen werken aan persoonlijke groei.  Die inschatting maak ik graag aan de hand van een persoonlijke, telefonische intake.

Intakegesprek (inclusief persoonlijkheidstest):

Maak een afspraak voor een online gratis intakegesprek. Reserveer hiervoor 15 tot 20 minuten in alle rust. Onderdeel van het gesprek is een persoonlijkheidstest. Na het gesprek bepalen we of je klaar bent voor verandering. Als dat zo is, doe ik je graag een voorstel voor een coaching traject dat bij je past.

Ben jij klaar voor meer plezier, energie, liefde, onafhankelijkheid en focus in je (zakelijke) leven? Ik nodig je uit om vandaag nog de eerste stap te zetten. Je verdient het. Bel nu 06-50574439

Kom in contact

Instagram

John spreekt de taal van bedrijven, snapt het gedrag van klanten en vertaalt dat naar lezingen en sessies die bedrijven verbazing, entertainment én inzicht brengen.

Zakelijk orakel

John Neuféglise.

Wilt u graag wat meer informatie of heeft u een vraag?

Laat uw gegevens voor mij achter en ik neem zo snel ik kan contact met u op.