Hoogwaardige, Betrouwbaar en relevant

referenties

Vraag voor een volledig op maat gemaakte offerte

Beste John,

Hartelijk dank dat jij onze teammeeting op 28 januari hebt verrijkt met jouw aanwezigheid!

Onze eerste bijeenkomst van het team van KPN Zorg is een memorabele geworden door jouw bijdrage. Ik en veel van mijn collega’s waren erg onder de indruk van jouw verhaal en voorbeelden die je liet zien met een aantal van onze collega’s.

Ik zal natuurlijk niet te veel prijsgeven voor andere bijeenkomsten maar de meest gehoorde uitspraak in de zaal was ‘hoe weet hij dat…..’en we zaten met open mond te kijken.

Leuk was dat we ook zelf wat lichaamstaal en cold reading technieken leerden, die we trots aan andere collega’s en het thuisfront konden laten zien!

Ik vind het erg knap dat je met zo’n korte voorbereidingstijd (1 telefoongesprek van 15 minuten 3 dagen van te voren) dit resultaat hebt neergezet.

Nogmaals hartelijk dank!

Caroline Koorn-Snel

Marketing Manager , KPN Zorg

Om een groep mensen van onze organisatie nog te verrassen na 2 zware dagen en dan ook nog de volledige aandacht te krijgen, moet je wel van hele goede huize zijn. Dat is jou zeker gelukt doordat het verrassend, spannend, niet te begrijpen en vaak ongelofelijk was. De pincode raden en wie de zwarte M&M’s in zijn hand had, was heel sterk.

Jij hebt laten zien dat je door goed naar de ander te kijken je nog meer uit de relatie kunt halen. En het begint altijd bij je eigen gedrag. Ik ben heel blij dat mijn vrouw de “gave” niet heeft. Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Rob Louwers

Fieldmanager Grocery sales , MARS NEDERLAND B.V

Ongelofelijk wat deze man ons kan leren!!
Rondom 10

Redactie NCRV

John, Jouw interactieve lezing/optreden was een erg geslaagde afsluiting van ons evenement. Het was verbluffend om te zien hoe je ons hebt laten zien welke rol non-verbale communicatie speelt.

Nogmaals bedankt!

Luc Zanders

Marketing Manager, Mainland Europa, RedPrairie

Kom in contact

Instagram

John spreekt de taal van bedrijven, snapt het gedrag van klanten en vertaalt dat naar lezingen en sessies die bedrijven verbazing, entertainment én inzicht brengen.

Zakelijk orakel

John Neuféglise.

Wilt u graag wat meer informatie of heeft u een vraag?

Laat uw gegevens voor mij achter en ik neem zo snel ik kan contact met u op.