Geïnspireerd samenwerken

teambuildingssessie

Mijn voorkeur gaat uit naar persoonlijk contact.  bel 06-50574439

Teambuildingssessie: Een mix op maat voor bedrijven

Samenwerken in een team, agile werken en werk doen dat perfect bij je past: in veel bedrijven wordt het steeds belangrijker. Maar samenwerken gaat veel beter als je begrijpt wat de ander beweegt. Als je weet met wíe je samenwerkt. En waarom mensen eigenlijk doen wat ze doen.

In deze bijzondere en interactieve teambuildingssessie leer je te vertrouwen op je eigen intuïtie en op een andere, scherpere manier naar de ander te kijken. Dat helpt je om je collega’s én jezelf beter te doorgronden en begrijpen.

We gaan aan de slag met wetenschappelijke en psychologische experimenten die je (kijk op de) wereld op zijn kop zullen zetten. We testen in de praktijk de theorie die we kennen over menselijk gedrag. Coldreading, wetenschap en illusie komen samen in deze op maat gemaakte bedrijfssessie. Een bijzonder kijkje in het menselijk brein!

GEÏNSPIREERD SAMENWERKEN  TEAMBUILDINGSSESSIE

Deze lezing/inspiratiesessie  is bedoelt voor mensen die hernieuwd het geloof in zichzelf, collega’s of een project nodig hebben.

Doelgroep

De lezing Teambuilding is interessant voor mensen die werkzaam zijn in de topsport of een ander teamverband. Denk hierbij aan human resources, sales, communicatie, politie, brandweer, service industrie, leerkrachten en de zorg.

In te zetten op congressen of inspiratiedagen met als thema: Ondernemen, communicatie, inspiratie motivatie, leiderschap, teamontwikkeling, teameffectiviteit, sport, samenwerken, teambuilding en verander management.

Talent wins games but teamwork and intelligence wins championships.

Michael Jordan

Kom in contact

Instagram

John spreekt de taal van bedrijven, snapt het gedrag van klanten en vertaalt dat naar lezingen en sessies die bedrijven verbazing, entertainment én inzicht brengen.

Zakelijk orakel

John Neuféglise.

Wilt u graag wat meer informatie of heeft u een vraag?

Laat uw gegevens voor mij achter en ik neem zo snel ik kan contact met u op.