Ideaal voor alle professionals die dagelijks met mensen werken.

Volg nu The System©™ Masterclass.

Mijn voorkeur gaat uit naar persoonlijk contact.

Volg nu The System©™ Masterclass.

Binnen enkele seconden weten wie je tegenover je hebt en wat mensen beweegt? Dat is mogelijk met System©™. Dit systeem helpt je snel meer dan 50 persoonlijke kenmerken te analyseren en definiëren, zodat je kunt inspelen op het karakter en de behoeften van de ander. Ideaal voor alle professionals die dagelijks met mensen werken.

Een 2 uur durende masterclass waarin je leert je hoe je binnen enkele seconden ruim 3 miljoen specifieke persoonlijkheidskenmerken kunt filteren. Zodat je het karakter en de persoonlijkheid van mensen sneller en beter kunt inschatten.

Een zeer eenvoudige formule, die professionals in bedrijfsleven, zorg, beveiliging en HR helpt bij:

  • Het afnemen van assessments (schat kandidaten beter in door System©™ te combineren met elke andere techniek of psychologische test)
  • Het analyseren en definiëren van meer dan 50 persoonlijke kenmerken
  • Het inschatten van medewerkers (met 1 vraag schat je iemand voor 88% correct in)
  • Het beter begrijpen van klanten (helpt bewezen in de verkoop)
  • Het snel tot de kern komen van iemands denken en handelen (profileren van gesprekspartner)
  • Onbewuste verlangens en gevoelens aan de oppervlakte brengen (ideaal voor teambuilding of om in te spelen op vragen in de zorg)

Over System©™:

System©™is een tool die je ook kunt gebruiken zonder diepgaande ervaring in psychologie of human resource management. Het systeem is accuraat en toepasbaar op elke klant, patiënt, sollicitant of medewerker die je beter wilt inschatten. 

The Systeem©™ is ontwikkeld door professioneel mensdeskundige John Neuféglise en diverse wetenschappers uit het algemeen sociale veld en de klinische psychologie. 

The System©™ inzetten voor teambuilding? Volg de Teambuilding workshop!

Niks is leuker dan System©™ ontdekken en inzetten om elkaar als team te profileren. Onder begeleiding van je workshopleider leer je hoe het systeem de ultieme gespreksopener kan worden voor elke teambuilding. Deze masterclass duurt 2 uur.

The System©™ is een copyright en geregistreerd  trademark ™ van auteur John Neuféglise. Voor het gebruik van The system©™ heeft u schriftelijk toestemming nodig van de auteur.

Mijn voorkeur gaat uit naar persoonlijk contact.  bel 06-50574439

Kom in contact

Instagram

John spreekt de taal van bedrijven, snapt het gedrag van klanten en vertaalt dat naar lezingen en sessies die bedrijven verbazing, entertainment én inzicht brengen.

Zakelijk orakel

John Neuféglise.

Wilt u graag wat meer informatie of heeft u een vraag?

Laat uw gegevens voor mij achter en ik neem zo snel ik kan contact met u op.