De toekomst van je bedrijf voorspeld

Lezing

ZAKELIJK ORAKEL

Mijn voorkeur gaat uit naar persoonlijk contact

bel nu 06-50574439

De toekomst van je bedrijf voorspeld

Hoe ziet de toekomst van jouw bedrijf eruit? Voor welke keuzes staan jullie? En welke levensvragen spelen er bij je werknemers of collega’s? 
In deze lezing kruip ik in de geest van de mensen en ontwikkelingen in je bedrijf. In tegenstelling tot trendwatchers doe ik geen voorspellingen over de toekomst, maar kijk ik heel scherp naar de wegen die je met jouw bedrijf kunt inslaan. 

Als “zakelijk orakel” laat ik zien wat jouw collega’s of team bezighoudt. Ik ga in op vragen waar mensen uit de zaal mee rondlopen. Zonder dat die vragen aan mij gesteld zijn. Hierin verwerk ik mijn kennis van het menselijk brein én jarenlange ervaring als mentalist.

Door readings toe te passen, geef ik antwoorden waarmee je als bedrijf aan de slag kunt. Tijdens de lezing, maar vooral daarna. 

Zakelijk orakel

Zakelijk orakel John Neufeglise

De beleving van zakelijk orakel is bedoelt voor mensen die een kijkje in de toekomst willen nemen van hun bedrijf of team.

Doelgroep

De beleving zakelijk orakel is interessant voor mensen die werkzaam zijn in het bedrijfsleven. Denk hierbij aan management, human resources, sales, communicatie, politie, brandweer, service industrie, leerkrachten en de zorg.

In te zetten op congressen of inspiratiedagen met als thema: Waar willen wij zijn over x jaar, ondernemen, inspiratie motivatie, leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, teameffectiviteit, top sport, samenwerken, teambuilding, verander management en trendwatching.

De beste manier om de toekomst te voorspellen is door hem zelf te creëren

Abraham Lincoln

Ongelofelijk wat deze man ons kan leren!!
Rondom 10

Redactie NCRV

Kom in contact

Instagram

John spreekt de taal van bedrijven, snapt het gedrag van klanten en vertaalt dat naar lezingen en sessies die bedrijven verbazing, entertainment én inzicht brengen.

Zakelijk orakel

John Neuféglise.

Wilt u graag wat meer informatie of heeft u een vraag?

Laat uw gegevens voor mij achter en ik neem zo snel ik kan contact met u op.