Versterk de onderlinge verbinding met de:
Inspiratieshow voor het zorgpersoneel

Samenwerken in de zorg “het nieuwe normaal”

Wat is de zorg inspiratieshow?

De zorg inspiratieshow is een kruising tussen een lezing en een show. Een interactieve lezing met hoogwaardige informatie over communicatie, lichaamstaal en samen verhalen delen (van de werkvloer), gebracht met showelementen die de aandacht vasthouden.

Waarom?

Het doel van de inspiratieshow voor zorgpersoneel is jou en je collega’s ontspanning te bieden in coronatijd. Het draait in deze show om plezier, bewustwording, samen lachen en communicatie. Zodat je hernieuwd vertrouwen krijgt in elkaar, in je eigen kunnen en in je team.
Deze inspiratieshow zorgt voor sterkere onderlinge verbinding, na maanden van werken onder hoge druk en onzekerheid.

Tijdsduur/locatie
De lengte van deze lezing/show is in overleg en kan zowel in een algemene ruimte op anderhalve meter afstand plaatsvinden maar ook online (via Skype, Teams of Zoom).

 

Voor wie?

Deze bijzondere ervaring is ontwikkeld voor iedereen die werkzaam is in de zorg. Of u nu in een ziekenhuis werkt, met verstandelijk beperkten werkt of bijvoorbeeld in de ouderenzorg werkzaam bent. Voor iedereen die zijn team wil versterken, ervaringen wil delen of gewoon eens lekker wil lachen!

Ideaal voor teamuitjes, bedrijfsbijeenkomsten of congressen.

Door wie?

John Neuféglise: spreker met ervaring in de zorg, lifecoach en expert op het gebied van lichaamstaal, communicatie en teambuilding.

Waarom een lecture & show?

Het stimuleren van zowel de linker- (ratio) als rechter hersenhelft (creatief) is erg prettig. De showelementen zorgen ervoor dat je de lezing intenser beleeft, zowel cognitief als inbeeldend, waardoor de informatie langer blijft hangen.

Meer weten of boeken, neem dan telefonisch contact op 06-50574439, maar mailen mag natuurlijk ook.

Kom in contact

Instagram

John spreekt de taal van bedrijven, snapt het gedrag van klanten en vertaalt dat naar lezingen en sessies die bedrijven verbazing, entertainment én inzicht brengen.

Zakelijk orakel

John Neuféglise.

Wilt u graag wat meer informatie of heeft u een vraag?

Laat uw gegevens voor mij achter en ik neem zo snel ik kan contact met u op.